RomânăEnglish
  PRIMA PAGINĂ CONTUL MEU CĂUTARE LISTĂ USERI INVITĂ TOP PATIMI MESAJE AJUTOR CHAT FORUM CONT NOU    
Logare membri
Username:
Parola:
Retine datele
Cont nou...
Parola pierdută...

Chat
alex911: Salut

Forum
ahasverus: Frumoase, cuvintele postate de Tashasm. Echilibrate, pline de bun simt, rationale. Poate, un pic PREA ... rationale. Si, ca o consecinta inerenta, sterile. Putem "croseta" la infinit, pe marginea subiectului, o sumedenie de idei si argumente. Sau putem sa nu. (o facem) Poate ca directia abordarii nu e tocmai cea mai potrivita. Poate ca subiectul disertatiei - ca atare - nici nu-si are locul, sau rostul. Poate ca o reactie mai potrivita ar fi dispretul. (mai potrivita firii umane, macar in unele cazuri - pentru ca recunosc deschis - eu cel putin - ma vad mai aproape de "neincrederea" lui Toma, decat de "altruismul" lui Iisus, intorcand celalalt obraz...) Si asta ma face sa rememorez, zambind ironic, cateva din cuvintele lui Cioran: "Ti-ai dori uneori sa fii canibal, nu atat din placerea de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de a-l vomita." »
ahasverus: Destul de mult adevar, la modul "statistic", in cuvintele postate de tine. :wink: Indraznesc totusi sa privesc circumspect generalizarile globale, superficiale fiind ele si supuse erorii. :wink: Salut insa, cu placuta surprindere, o << cam >> mai "activa" decat o stiam. :D Tuturor celorlalti, o zi si o saptamana frumoase. »
cam: I. L. Caragiale Bărbaţii şi grătarul: Când un bărbat se declară pregătit să preia prepararea grătarului, se declanşează următoarea serie de evenimente: 1) femeia cumpără mâncarea 2) femeia face salata, pregăteşte legumele şi desertul 3) femeia pregăteşte carnea pentru grătar, o aşează pe o tavă împreună cu toate celelalte ustensile necesare şi duce afară, unde bărbatul stă deja aşezat cu o bere în mână în faţa grătarului. Și aici vine punctul culminant al întregii desfăşurari: 4) BĂRBATUL AȘAZĂ CARNEA PE GRĂTAR! 5) apoi mai multe activităţi de rutină, femeia aduce farfuriile şi tacâmurile afară 6) femeia informează bărbatul că mai e puţin şi carnea se arde 7) el îi mulţumeşte pentru această informaţie importantă şi comandă totodată înca o bere la ea, în timp ce se ocupă de situaţia de urgenţă şi apoi încă un punct foarte important! 8) BĂRBATUL IA CARNEA DE PE GRĂTAR ȘI O DĂ FEMEII! 9) apoi urmează din nou rutina. Femeia aranjează farfuriile, salata, pâinea, tacâmurile, serveţelele şi sosurile şi aduce totul afară pe masă. 10) după masă femeia eliberează masa, o curăţă, spală vasele şi din nou, foarte important!!!: 11) TOȚI ÎL LAUDĂ PE BĂRBAT PENTRU CALITĂȚILE LUI ÎN ARTA GĂTITULUI ȘI ÎI MULȚUMESC PENTRU MÂNCAREA SUPER BUNĂ! 12) Bărbatul o întreabă pe femeie cum i-a plăcut faptul că nu a fost nevoită să gătească şi când observă că ea e cam botoasă, ajunge la concluzia că pe femei nu le poţi mulţumi oricum. »
valentin81: totul depinde de ce fantezii avem si cu cine le punem in practica totul e pozibil »
valentin81: buna doamnelor si domnisoarelor sunt din rm sarat buzau mias dori sa gasesc o iubita amanta »

Top Patimi

Top FemeiTop BărbaţiTop CupluTop Escort

Top cupluri cu poze reale pentru un public adult. Pozele indecente sunt trecute ca imagini private.


Cuplu caută Femeie, 38 de ani, Bucuresti , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
12 martie, ora 20:49
Rating      din 1 voturi.

Cuplu caută Femeie, 30 de ani, Constanta, Romania
Cuplu open mind, cu dorinte ascunse.....dar totusi exprimate, dornici de noi &quot;nebunii&quot; in 3 cu o fata manierata, draguta si fara inhibitii...:) 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
07 martie, ora 19:23
Rating      din 1 voturi.

Cuplu caută Cuplu, 37 de ani, Bucuresti , Romania
Buna . Suntem un cuplu iubitor,foarte curati,veseli,respectuosi foarte discreti El 37 spre 38 blond ,ochi albastri.cu imaginatie foarte bogata legata de sex Tandru.masaje.cu ulei erotice.adora limbutele cat mai adanci in dansa.iubeste pozitiile cat mai ixotice si mai intense. Ea 38 ani bruneta ochi negri.mai mica de statura.sanii superbi,fund misto.are abilitatea de a avea orgasme multiple si vizibile in spasme puternice ce inebunesc orice mascul.o pasarica elastica ce se muleaza perfect pe orice grosime lungime...anal.doar cu muult lubrifiant..crema. Prima noastra experienta a fost in 3 doi barbati si ea ..s-a lasat cu duble penetrari simultane anal.vaginal..etc. 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
31 mai, ora 10:11
Rating      din 2 voturi.

Cuplu caută Femeie, 36 de ani, Bucuresti , Romania
 
Offline

2 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 14:07
Rating      din 1 voturi.

Cuplu caută Bărbat, 39 de ani, Bucuresti , Romania
Cuplu 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
08 februarie, ora 03:04
Rating      din 2 voturi.

Cuplu caută Bărbat, 38 de ani, Deva , Romania
Berbec. Leoaică. 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
27 februarie, ora 10:40
Rating      din 1 voturi.

Cuplu caută Bărbat, 38 de ani, Bucuresti , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
14 decembrie, ora 19:15
Rating      din 1 voturi.

Cuplu caută Femeie, 26 de ani, Rosiori de Vede , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
13 aprilie, ora 20:34
Rating      din 1 voturi.

Cuplu caută Cuplu, 25 de ani, Bucuresti , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
30 iunie, ora 23:02
Rating      din 1 voturi.

Cuplu caută Femeie, 27 de ani, Bucuresti , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
23 noiembrie, ora 12:34
Rating      din 1 voturi.

Caută rapid
Sunt
Caut
Tara
Judeţ
Oras
Intre si
Relatie
Doar cu poză
Doar online (acum 168 membri)


Nudul zilei


Statistici
Membri: 154663
Poze: 67373
Mesaje: 1433380
Membri online: 168
Vizitatori: 1096
In camera de chat: 5
Simplu... nudForum matrimonialeMoartea pasiuniiPovestea celor 3 picaturiMatrimoniale BotosaniVise umedeGanditoareaMatrimoniale Satu Mare RomaniaMatrimoniale CalarasiMatrimoniale Ploiesti Romania
  Online:1096 vizitatori (168 membri - vezi lista lor)
Acest site de matrimoniale, relatii, prietenii contine imagini si text protejate prin legea drepturilor de autor! Toate drepturile rezervate! © 2007 PATIMI.RO
0.623