![]() |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ce cautam aici? |
|
Adrian75
|
ai perfecta dreptate si asta e valabil chiar si pe alte site-uri
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
simona
|
Chiar ca depinde de ceea ce cauta fiecare...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
tashasm
|
|
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
cora
|
eu as spune ca nu gasesti DACA esti disperat si cauti ceva anume..
lasa-te gasit, e mai bine asa |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
tashasm
|
Sau poate gasesti exact atunci cand te astepti mai putin... |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
MEME.
|
este si virtualul o forma de comunicare,iar pe mine una,m-a facut sa vad mai bine realitatea!
cand stai fata in fata cu cineva nu ai curajul sa spui tot ce gandesti,pe cand aici trebuie sa-ti tastezi ideile si citind cu atentie iti poti da seama mai bine,cred,de caracterul fiecarei persoane. pentru mine este o forma de evadare,in virtual,iar cu rabdare cred ca o sa gasesc ceea ce cautam,amici cu care sa fac schimb de impresii! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mobra
|
Am auzit de multe ori spunand in jurul meu "imi caut sufletul pereche" poate asa esteFiecare dintre noi suntem o jumatate de sfera si singura cale de a completa intregul este o alta jumatate.Dar cati dintre noi stiu sa o caute sau isi dau seama care ii este jumatatea .poate un suflet pereche este cineva fata de care dezvolti o puternica afectiune, cineva complementar tie si viceversa,poate este refletia lucrurilor pe care trebuie sa le inveti si a lucrurilor care iti lipsesc tie,poate sunt plusurile si minusurile care te completeaza si iti dau echilibru.Uneori,cand e vorba despre iubire romantica,vocea chimiei noastre trupesti sau emotiile sunt mai zgomotoase si mai urgente si pot ineca vocea noastra interioara.Cati dintre noi mai asculta vocea interioara fara sa luam in considerare ego-ul si factorii exteriori,cati dintre noi mai putem sa dezvolte o relatie cu cineva care aparent nu se potriveste cu idealul nostru in ceea ce priveste "activitatea",dar ar putea fi pana la urma,adevaratul nostru suflet pereche.Cati dintre noi nu se lasa influentati ,si nu vor sa construiasca nimic doar pt ca cineva nu castiga o anumita suma de bani,sau nu se imbraca bine,sau nu a primit aceeasi educatie sau nu a crescut intr-o anumita zona buna a orasului,sau cu cineva care a divortat sau are copii dintr-o alta relatie,sau cu cineva mai tanar sau mai batran......cati dintre noi si-au gasit sufletul pereche?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
MEME.
|
La inceput totul e frumos,dar cu timpul lasam sa ne invadeze rutina.
Eu una, cand am intrat pe acest site am gasit un zambet,useri ale caror sfaturi si idei imi dezmierdau ochiul;au disparut Au venit altii,unii cu mult bun simt si caracter deosebit si altii care numai de dragul de a distruge ce este frumos aici! PACAT... Acum nu-mi raman decat cateva intrebari:voi mai gasi aici ce cautam?Ii mai pasa cuiva de acest site unde cativa useri intra cu mare drag si din cauza celor mentionati mai sus la rubrica''ASA NU!''imi scriu ca dezamagirea ii determina sa se retraga? Poate din neant imi vor veni si raspunsurile |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Ce cautam aici? |
|
||
|