RomânăEnglish
  PRIMA PAGINĂ CONTUL MEU CĂUTARE LISTĂ USERI INVITĂ TOP PATIMI MESAJE AJUTOR CHAT FORUM CONT NOU    
patimi.ro :: View topic - Ce cautam aici?
Reply to topic

Ati gasit ceva aici?
Da, mai putin decat as fi vrut.
16%
 16%  [ 2 ]
Da, pot zice ca am gasit ce am cautat.
25%
 25%  [ 3 ]
NU, n-am gasit chiar nimic.
41%
 41%  [ 5 ]
Am inca sperante dupa luni de zile.
16%
 16%  [ 2 ]
Total Votes : 12

Ce cautam aici?
sergi_o

Reply with quote
Dupa ce obosesti te intrebi ce cauti aici.
Unii spun ca e o distractie. Le-as raspunde ca deja sunt bolnavi.
Unii spun ca aici isi gasesc jumatatea. Le-as spune sa-si vada de viata -din virtual, eu cel putin n-am reusit cu toata bunavointa.
Unii zic ca aici gasesc de o aventura. Nu ii contrazic, eu nici asta n-am reusit dar, stiu ca sunt unii cu bani si nu arata ca Evil or Very Mad poate au avut cuceriri de o seara.
Unele zic ca aici isi gasesc sponsorul. E o idee dar, prost as fi sa fiu un milionar si sa stau sa ma rog de ele sa ma cunoasca- as pune lacheul sa imi aduca catalogul sa imi aleg.
Unele zic ca aici sunt numai mitocani si doritori de sex. Le-as intreba daca ele sunt calugarite.
Unele zic ca il asteapta pe acela special... Le-as spune sa nu mai arunce toate mesajele la cos ca s-au plictisit de formula: doresc sa ne cunoastem. De ce au mai facut cont?
Mai sunt?
Ah era sa uit: raportul de forte e complet inegal: cam 5 baieti la una si cum unele posteaza cate o poza de artista (reala) trebuie sa stea cu matura si farasu sa faca curat in posta.
Sunt rautacios?
View user's profileSend private message
Adrian75

Reply with quote
ai perfecta dreptate si asta e valabil chiar si pe alte site-uri Arrow
simona

Reply with quote
Chiar ca depinde de ceea ce cauta fiecare...
tashasm

Reply with quote
simona wrote:
Chiar ca depinde de ceea ce cauta fiecare...
Oare gasesti ceea ce cauti?sau doar te amagesti? Crying or Very sad
cora

Reply with quote
eu as spune ca nu gasesti DACA esti disperat si cauti ceva anume..
lasa-te gasit, e mai bine asa
tashasm

Reply with quote
cora wrote:
eu as spune ca nu gasesti DACA esti disperat si cauti ceva anume..
lasa-te gasit, e mai bine asa

Sau poate gasesti exact atunci cand te astepti mai putin... Wink
MEME.

Reply with quote
este si virtualul o forma de comunicare,iar pe mine una,m-a facut sa vad mai bine realitatea!
cand stai fata in fata cu cineva nu ai curajul sa spui tot ce gandesti,pe cand aici trebuie sa-ti tastezi ideile si citind cu atentie iti poti da seama mai bine,cred,de caracterul fiecarei persoane.
pentru mine este o forma de evadare,in virtual,iar cu rabdare cred ca o sa gasesc ceea ce cautam,amici cu care sa fac schimb de impresii!
mobra

Reply with quote
Am auzit de multe ori spunand in jurul meu "imi caut sufletul pereche" poate asa esteFiecare dintre noi suntem o jumatate de sfera si singura cale de a completa intregul este o alta jumatate.Dar cati dintre noi stiu sa o caute sau isi dau seama care ii este jumatatea .poate un suflet pereche este cineva fata de care dezvolti o puternica afectiune, cineva complementar tie si viceversa,poate este refletia lucrurilor pe care trebuie sa le inveti si a lucrurilor care iti lipsesc tie,poate sunt plusurile si minusurile care te completeaza si iti dau echilibru.Uneori,cand e vorba despre iubire romantica,vocea chimiei noastre trupesti sau emotiile sunt mai zgomotoase si mai urgente si pot ineca vocea noastra interioara.Cati dintre noi mai asculta vocea interioara fara sa luam in considerare ego-ul si factorii exteriori,cati dintre noi mai putem sa dezvolte o relatie cu cineva care aparent nu se potriveste cu idealul nostru in ceea ce priveste "activitatea",dar ar putea fi pana la urma,adevaratul nostru suflet pereche.Cati dintre noi nu se lasa influentati ,si nu vor sa construiasca nimic doar pt ca cineva nu castiga o anumita suma de bani,sau nu se imbraca bine,sau nu a primit aceeasi educatie sau nu a crescut intr-o anumita zona buna a orasului,sau cu cineva care a divortat sau are copii dintr-o alta relatie,sau cu cineva mai tanar sau mai batran......cati dintre noi si-au gasit sufletul pereche?
MEME.

Reply with quote
La inceput totul e frumos,dar cu timpul lasam sa ne invadeze rutina.
Eu una, cand am intrat pe acest site am gasit un zambet,useri ale caror sfaturi si idei imi dezmierdau ochiul;au disparut Sad
Au venit altii,unii cu mult bun simt si caracter deosebit si altii care numai de dragul de a distruge ce este frumos aici! PACAT...
Acum nu-mi raman decat cateva intrebari:voi mai gasi aici ce cautam?Ii mai pasa cuiva de acest site unde cativa useri intra cu mare drag si din cauza celor mentionati mai sus la rubrica''ASA NU!''imi scriu ca dezamagirea ii determina sa se retraga?
Poate din neant imi vor veni si raspunsurile Arrow
Ce cautam aici?
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT  
Page 1 of 1  

Reply to topic  
Caută rapid
Sunt
Caut
Tara
Judeţ
Oras
Intre si
Relatie
Doar cu poză
Doar online (acum 14 membri)

Nudul zilei

Statistici
Membri: 105055
Poze: 36609
Membri online: 14
Vizitatori: 59
In camera de chat: 2
Matrimoniale GiurgiuMatrimoniale SibiuMatrimoniale CovasnaMatrimoniale TulceaMatrimoniale BraşovMatrimoniale HarghitaMatrimoniale MureşMatrimoniale BacăuMatrimoniale DoljMatrimoniale Botoşani
  Online:59 vizitatori (14 membri - vezi lista lor)
Acest site de matrimoniale, relatii, prietenii contine imagini si text protejate prin legea drepturilor de autor! Toate drepturile rezervate! © 2007 PATIMI.RO
0.562