![]() |
| ........................... |
|
MEME.
|
he he he...''iarna nu-i ca vara''si''meandrele concretului''au pus stapanire pe frumoasele plaiuri mioritice si au imbaxit cu noxe teiul lui eminescu ale carui flori si frunze aveau un efect relaxant,imbietor si romantic!
ne-am abrutizat,ne-am pierdut altruismul si mai grav stam in fata computerului si folosim cuvinte alambicate poate atragem atentia cuiva...doar-doar o citi cineva suntem toti'' citadini'' ,avem aere de elocventi nu mai avem puterea sa folosim vechile cuvinte ne trebuie dex-ul cu neologisme ca sa exprimam prostia si inchistarea! nu mai avem puterea sa recunoastem cine suntem si in realitate pentru ca virualul a venit brusc peste noi ca si cum am fi trecut de la vechiul aparat de fotografiat alb-negru la un polaroid ....rezultatul fiind o poza in care suntem tot noi dar ni se pare ca aratam mai bine cu putina culoare. habar n'am daca are logica ce am scris,pur si simplu asta am simtit acum,un om inteligent ma va aprecia la justa mea valoare...restul nici nu mai conteaza |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| ........................... |
|
||
|