RomânăEnglish
  PRIMA PAGINĂ CONTUL MEU CĂUTARE LISTĂ USERI INVITĂ TOP PATIMI MESAJE AJUTOR CHAT FORUM CONT NOU    
Logare membri
Username:
Parola:
Retine datele
Cont nou...
Parola pierdută...

Chat
vilceanu: zama de oua clocite cu ulei
lulu.: tinator
liuba: daca freci bineee
vilceanu: paa,brb
lulu.: vilcene, ti se ard vinetele

Forum
.nevermind.: Bârfa. Stigmatul propriilor neajunsuri. (fragmente de articol, de pe blog - "Jurnalul unui infidel") "[...]Pot spune că sunt un norocos. Genetic sunt structurat să-mi pese foarte rar. Şi niciodată de bârfele care izvorăsc din micimea şi frustrările unora din jur. Atâta timp cât vorbele nu-mi produc daune palpabile, am lăsat libertatea oamenilor să inventeze poveşti cu şi despre mine, iar eu mi-am văzut de viaţă nederanjat.[...]" "[...]Sunt prost. Recunosc. Am încercat uneori să acord circumstanţe atenuante, atunci când aflam diverse lucruri spuse despre mine de către oameni la care nu mă aşteptam, am încercat să înțeleg, să justific aceste porniri, să le opresc sau să le diminuez. Dar, exact ca în cazul femeilor, cu cât încerci să înţelegi mai mult despre ceea ce-i determină pe oameni să spună răutăţi despre oamenii apropiaţi lor, cu atât înţelegi mai puţin. Singurul mod în care poţi dispărea din vizorul producătorilor de vorbe, este să fii mic, anost, cuminte, să te supui regulilor gloatei, să nu deranjezi, să nu tulburi, să nu respiri sau să fii mort. Şi poate nici atunci. Concluzia la care am ajuns după atâția ani de stat într-o mlaştină de bârfe, este că orice ai face, acest impuls mărunt şi mizerabil al unora dintre semenii noştri, nu-l vei putea eradica niciodată. Aşa că, ignoră tot ceea ce spune despre tine, lasă nepăsarea ta să-i obosească şi trăieşte-ţi viaţa exact aşa cum simţi tu s-o faci. Pentru că reversul medaliei este că dacă vei fi afectat de vorbele auzite despre tine, vei trăi după regulile lor, vei face lucrurile pe care ei le vor şi vei ajunge să trăieşti viaţa pe care cei care te bârfesc şi-o doresc pentru tine. Şi nu va fi una bună.[...]" »
.nevermind.: Propuneri pentru DEX - (scris de Irina Binder - 28 august 2014) " Dacă tot ne adaptăm noului, modernului și unei societăți din ce în ce mai pestrițe, am câteva propuneri de cuvinte noi pentru DEX: preocupac = persoană preocupată obsesiv de viaţa şi de persoana oricui în afară de propria viaţă şi propria persoană. Aceste persoane trăiesc mai mai mult poveştile altora decât propriile poveşti. Preocupacii suferă de obicei de boli precum: curiozitate morbidă, invidie, mania persecuţiei şi ipocrizie. comentac = persoană care debitează enormităţi; care simte nevoia să îşi dea cu părerea oricând, despre orice şi despre oricine, convinsă că deţine adevărul absolut şi o inteligenţă unică, superioară care să-i permită să dezbată subiecte despre care habar nu are pândac = persoană care, neavând şansa să vadă lucrurile din interiorul vieţii tale, pândeşte totul din afară, prin crăpăturile ferestrelor sau pe gaura cheii răspândac = persoană cu o plăcere maladivă pentru bârfă, avidă după informaţii (de obicei negative) pe care le răspândeşte tuturor, denaturând realitatea şi dând o altă amploare faptelor. În lipsă de informaţii concrete aceasta îşi completează deficitul cu scorneli. Scopul şi intenţiile răspândacilor sunt, de obicei, defăimarea persoanelor pe care nu le agreează. Alte propuneri? J " »
cam: Nevermind , eu cred ca ar trebui ca inainte de a multumi administratorului si operatorilor pentru ceea ce tu numesti '' insolenta'' lor si care in opinia ta ar fi cauza existentei pe pagina de chat a unei asemenea teme, sa multumesti majoritatii userilor prezenti ieri pe chat pentru faptul ca au votat , cu mare entuziasm, tocmai aceasta tema din cele trei teme propuse , in scopul ca astazi aceasta tema'' de o promiscuitate dezolanta - se lafaie linistita pe "main-chat" - ca la ea acasa. '' »
.nevermind.: Azi, 04.09.2014, o tema de o promiscuitate dezolanta - se lafaie linistita pe "main-chat" - ca la ea acasa. Multumim, asadar, admin si operatori - pentru minunatele vorbe asezate pe frontispiciu. Si pentru faptul ca datorita insolentei voastre - raman doar niste vorbe frumoase. " Nu este permis limbajul pervers, lipsit de etica bunului simt. " Capitolul practica - mai poate fi imbunatatit. »
1petre1981: Ai dreptate crismo chiar vrea sa se reorienteze profesional (este educatoare in prezent), vrea sa face niste cursuri dar nu stie ce i s-ar potrivi. O inteleg ca e un domeniu de activitate stresant insa noi discutam despre asta, si chiar o sprijin. Ce nu ninteleg sunt unele idei fixe pe care le are, nu e prea maleabila :) in pat »


Rezultatul căutării: 2363 persoane găsite.


Femeie caută Bărbat, 30 de ani, Făgăraș , Romania
super de treaba....zicea un prieten.....apropo urasc prostia dar imi plac prostii:P 
Online


3 poze
(2 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 18:13
Rating      din 326 voturi.

Femeie caută Bărbat, 30 de ani, Brașov , Romania
vei afla daca intrebi... curiozitatea m-a impins sa ma inscriu 
Online


4 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 17:24
Rating      din 290 voturi.

Femeie caută Bărbat, 33 de ani, Brașov , Romania
TRASATURI CARACTERISTICE ZODIEI LEULUI (IUBITOR DE FRUMOS,CONFORT), IMI PLAC FLORILE ,ANIMALELE, MAREA VARA SI BIJUTERIILE..... 
Offline

5 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 17:09
Rating      din 251 voturi.

Femeie caută Bărbat, 33 de ani, Brașov , Romania
As vrea sa ma cunoasteti asa cum sunt eu in realitate...voi veti decide cum sunt.. 
Offline

8 poze
(7 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 16:48
Rating      din 421 voturi.

Femeie caută Bărbat, 30 de ani, Făgăraș , Romania
la inceput linistita,. ...pe parcurs,ardeiata...la sfarsit...nu stiu!!! 
Offline

2 poze
(1 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 16:45
Rating      din 405 voturi.

Femeie caută Bărbat, 32 de ani, Brașov , Romania
 
Offline

1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 15:35
Rating      din 21 voturi.

Bărbat caută Femeie, 27 de ani, Brașov , Romania
destept, frumos, cu suflet bun, devreme acasa, .....hai sa ne mintim 
Offline

1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 15:32
Rating      din 58 voturi.

Escort caută Femeie, 30 de ani, Brașov , Romania
sunt calda, sociabila si mereu cu zambetul pe buze. imi doresc un barbat matur, care sa emane masculinitate prin toti porii, care sa ma faca sa ma simt iubita, admirata si protejata. 
Offline

8 poze
(3 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 15:23
Rating      din 258 voturi.

Femeie caută Bărbat, 51 de ani, Brașov , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 15:23
Rating      din 1 voturi.

Femeie caută Bărbat, 23 de ani, Brașov , Romania
sunt toleranta, intelegatoare, realizez cam tot ce imi propun 
Offline

6 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 15:20
Rating      din 370 voturi.

Tags : Romania 
Caută rapid
Sunt
Caut
Tara
Judeţ
Oras
Intre si
Relatie
Doar cu poză
Doar online (acum 213 membri)


Nudul zilei


Statistici
Membri: 157547
Poze: 64980
Mesaje: 968257
Membri online: 213
Vizitatori: 1514
In camera de chat: 13
Vai ce sarpe mare!Matrimoniale ValceaO floare pentru un regatTop BarbatiSemne de circulatieOcrotiti parcurileMatrimoniale PrahovaMaleabilitateArmonieChat online
  Online:1514 vizitatori (213 membri - vezi lista lor)
Acest site de matrimoniale, relatii, prietenii contine imagini si text protejate prin legea drepturilor de autor! Toate drepturile rezervate! © 2007 PATIMI.RO
1.778