RomânăEnglish
  PRIMA PAGINĂ CONTUL MEU CĂUTARE LISTĂ USERI INVITĂ TOP PATIMI MESAJE AJUTOR CHAT FORUM CONT NOU    
Logare membri
Username:
Parola:
Retine datele
Cont nou...
Parola pierdută...

Chat
Issues: melodia e de-a dreptul senzationala live, pacat ca in Romania cand spui Toto esti intrebat: Cutugno?... tot e bine ca nu se gandesc la cutzu lu' dorothy...
Issues: cheers mate
Delathor: asculta http/guldkanalen.se/, sys. e pe ani si e destul de variat in compozitie.
lulu.: http/www.youtube.com/watch?v=CBW3J3swy_s

Forum
: "La multi ani !", ~Irina~ »
.stormshadow.: Bârfa. Stigmatul propriilor neajunsuri. (fragmente de articol, de pe blog - "Jurnalul unui infidel") "[...]Pot spune că sunt un norocos. Genetic sunt structurat să-mi pese foarte rar. Şi niciodată de bârfele care izvorăsc din micimea şi frustrările unora din jur. Atâta timp cât vorbele nu-mi produc daune palpabile, am lăsat libertatea oamenilor să inventeze poveşti cu şi despre mine, iar eu mi-am văzut de viaţă nederanjat.[...]" "[...]Sunt prost. Recunosc. Am încercat uneori să acord circumstanţe atenuante, atunci când aflam diverse lucruri spuse despre mine de către oameni la care nu mă aşteptam, am încercat să înțeleg, să justific aceste porniri, să le opresc sau să le diminuez. Dar, exact ca în cazul femeilor, cu cât încerci să înţelegi mai mult despre ceea ce-i determină pe oameni să spună răutăţi despre oamenii apropiaţi lor, cu atât înţelegi mai puţin. Singurul mod în care poţi dispărea din vizorul producătorilor de vorbe, este să fii mic, anost, cuminte, să te supui regulilor gloatei, să nu deranjezi, să nu tulburi, să nu respiri sau să fii mort. Şi poate nici atunci. Concluzia la care am ajuns după atâția ani de stat într-o mlaştină de bârfe, este că orice ai face, acest impuls mărunt şi mizerabil al unora dintre semenii noştri, nu-l vei putea eradica niciodată. Aşa că, ignoră tot ceea ce spune despre tine, lasă nepăsarea ta să-i obosească şi trăieşte-ţi viaţa exact aşa cum simţi tu s-o faci. Pentru că reversul medaliei este că dacă vei fi afectat de vorbele auzite despre tine, vei trăi după regulile lor, vei face lucrurile pe care ei le vor şi vei ajunge să trăieşti viaţa pe care cei care te bârfesc şi-o doresc pentru tine. Şi nu va fi una bună.[...]" »
.stormshadow.: Propuneri pentru DEX - (scris de Irina Binder - 28 august 2014) " Dacă tot ne adaptăm noului, modernului și unei societăți din ce în ce mai pestrițe, am câteva propuneri de cuvinte noi pentru DEX: preocupac = persoană preocupată obsesiv de viaţa şi de persoana oricui în afară de propria viaţă şi propria persoană. Aceste persoane trăiesc mai mai mult poveştile altora decât propriile poveşti. Preocupacii suferă de obicei de boli precum: curiozitate morbidă, invidie, mania persecuţiei şi ipocrizie. comentac = persoană care debitează enormităţi; care simte nevoia să îşi dea cu părerea oricând, despre orice şi despre oricine, convinsă că deţine adevărul absolut şi o inteligenţă unică, superioară care să-i permită să dezbată subiecte despre care habar nu are pândac = persoană care, neavând şansa să vadă lucrurile din interiorul vieţii tale, pândeşte totul din afară, prin crăpăturile ferestrelor sau pe gaura cheii răspândac = persoană cu o plăcere maladivă pentru bârfă, avidă după informaţii (de obicei negative) pe care le răspândeşte tuturor, denaturând realitatea şi dând o altă amploare faptelor. În lipsă de informaţii concrete aceasta îşi completează deficitul cu scorneli. Scopul şi intenţiile răspândacilor sunt, de obicei, defăimarea persoanelor pe care nu le agreează. Alte propuneri? J " »
cam: Nevermind , eu cred ca ar trebui ca inainte de a multumi administratorului si operatorilor pentru ceea ce tu numesti '' insolenta'' lor si care in opinia ta ar fi cauza existentei pe pagina de chat a unei asemenea teme, sa multumesti majoritatii userilor prezenti ieri pe chat pentru faptul ca au votat , cu mare entuziasm, tocmai aceasta tema din cele trei teme propuse , in scopul ca astazi aceasta tema'' de o promiscuitate dezolanta - se lafaie linistita pe "main-chat" - ca la ea acasa. '' »
.stormshadow.: Azi, 04.09.2014, o tema de o promiscuitate dezolanta - se lafaie linistita pe "main-chat" - ca la ea acasa. Multumim, asadar, admin si operatori - pentru minunatele vorbe asezate pe frontispiciu. Si pentru faptul ca datorita insolentei voastre - raman doar niste vorbe frumoase. " Nu este permis limbajul pervers, lipsit de etica bunului simt. " Capitolul practica - mai poate fi imbunatatit. »


Rezultatul căutării: 2998 persoane găsite.


Femeie caută Bărbat, 20 de ani, Constanța, Romania
Adormita 
Online


1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 13:16
Rating      din 37 voturi.

Bărbat caută Femeie, 22 de ani, Constanța, Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 13:13
Rating      din 0 voturi.

Femeie caută Bărbat, 33 de ani, Constanța, Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 13:10
Rating      din 0 voturi.

Femeie caută Bărbat, 31 de ani, Ovidiu , Romania
Nu vreau sa ma caracterizez ... doresc sa fiu caracterizata ..in bine si in rau ....:P 
Online


3 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 13:10
Rating      din 220 voturi.

Femeie caută Bărbat, 50 de ani, Constanța, Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 12:40
Rating      din 2 voturi.

Femeie caută Bărbat, 27 de ani, Constanța, Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 12:40
Rating      din 0 voturi.

Femeie caută Bărbat, 29 de ani, Constanța, Romania
Unica in felul meu...Sunt aici pt.a cunoaste pers.de calitate,mature si echilibrate,capabile sa faca fata oricarui tip de subiect!Sunt genul de pers.care se pliktiseste repede de orice,tocmai de aceea este nevoie mereu de ceva NOU pt.a-mi atrage atentia...Ma pliktisesc pers.comune,pers.care nu-mi spun absolut nimik..Tin sa precizez ca nu sunt pe acest site pt.a gasi ceva anume!Totusi,daca,crezi ca te ,,incadrezi cerintelor''si vrei sa ma cunosti mai bine astept un semn!! 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 12:37
Rating      din 17 voturi.

Bărbat caută Femeie, 37 de ani, Constanța, Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 11:34
Rating      din 0 voturi.

Femeie caută Bărbat, 27 de ani, Constanța, Romania
vesela, optimista, echilibrata, pedanta, comunicativa, sociabila, onesta, sensibila la minciuna si fatarnicie 
Offline

2 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 10:50
Rating      din 202 voturi.

Bărbat caută Femeie, 32 de ani, Romania
 
Offline

4 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 10:29
Rating      din 0 voturi.

Tags : Romania 
Caută rapid
Sunt
Caut
Tara
Judeţ
Oras
Intre si
Relatie
Doar cu poză
Doar online (acum 343 membri)


Nudul zilei


Statistici
Membri: 157731
Poze: 65032
Mesaje: 753727
Membri online: 343
Vizitatori: 1199
In camera de chat: 7
Singurica, singurica ?Matrimoniale BrasovPerfectiuneForum matrimonialeCum se uda... feteleSimplu... nudMatrimoniale BucurestiMatrimoniale GalatiOchii vorbesc?Scarile de la Mall
  Online:1199 vizitatori (343 membri - vezi lista lor)
Acest site de matrimoniale, relatii, prietenii contine imagini si text protejate prin legea drepturilor de autor! Toate drepturile rezervate! © 2007 PATIMI.RO
2.744