RomânăEnglish
  PRIMA PAGINĂ CONTUL MEU CĂUTARE LISTĂ USERI INVITĂ TOP PATIMI MESAJE AJUTOR CHAT FORUM CONT NOU    
Logare membri
Username:
Parola:
Retine datele
Cont nou...
Parola pierdută...

Chat
smeke1: cred da, la cate suturi in oo a luat
Yuki: io si Caruso ce mai avem voce...de el nu-s chiar sigur
priest: sa ma visezi ade
Yuki: smeke

Forum
lulu.: :arrow: ... »
ianis31: Mie unu mi se pare ok si sexul pe bani pentru ca nu iti faci obligati,daca esti insurat eu unu asta caut de cat o amanta sa iti faca problem in familie »
Adelina_: Multumesc ! :) »
: "La multi ani !", ~Irina~ »
.nevermind.: Bârfa. Stigmatul propriilor neajunsuri. (fragmente de articol, de pe blog - "Jurnalul unui infidel") "[...]Pot spune că sunt un norocos. Genetic sunt structurat să-mi pese foarte rar. Åži niciodată de bârfele care izvorăsc din micimea ÅŸi frustrările unora din jur. Atâta timp cât vorbele nu-mi produc daune palpabile, am lăsat libertatea oamenilor să inventeze poveÅŸti cu ÅŸi despre mine, iar eu mi-am văzut de viaţă nederanjat.[...]" "[...]Sunt prost. Recunosc. Am încercat uneori să acord circumstanÅ£e atenuante, atunci când aflam diverse lucruri spuse despre mine de către oameni la care nu mă aÅŸteptam, am încercat să înÈ›eleg, să justific aceste porniri, să le opresc sau să le diminuez. Dar, exact ca în cazul femeilor, cu cât încerci să înÅ£elegi mai mult despre ceea ce-i determină pe oameni să spună răutăţi despre oamenii apropiaÅ£i lor, cu atât înÅ£elegi mai puÅ£in. Singurul mod în care poÅ£i dispărea din vizorul producătorilor de vorbe, este să fii mic, anost, cuminte, să te supui regulilor gloatei, să nu deranjezi, să nu tulburi, să nu respiri sau să fii mort. Åži poate nici atunci. Concluzia la care am ajuns după atâția ani de stat într-o mlaÅŸtină de bârfe, este că orice ai face, acest impuls mărunt ÅŸi mizerabil al unora dintre semenii noÅŸtri, nu-l vei putea eradica niciodată. AÅŸa că, ignoră tot ceea ce spune despre tine, lasă nepăsarea ta să-i obosească ÅŸi trăieÅŸte-Å£i viaÅ£a exact aÅŸa cum simÅ£i tu s-o faci. Pentru că reversul medaliei este că dacă vei fi afectat de vorbele auzite despre tine, vei trăi după regulile lor, vei face lucrurile pe care ei le vor ÅŸi vei ajunge să trăieÅŸti viaÅ£a pe care cei care te bârfesc ÅŸi-o doresc pentru tine. Åži nu va fi una bună.[...]" »


Rezultatul căutării: 2999 persoane găsite.


Femeie caută Cuplu, 35 de ani, Constanta, Romania
Momentan sunt ib Brasov o perioada 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 14:11
Rating      din 4 voturi.

Femeie caută Bărbat, 33 de ani, Constanta, Romania
sexy si buna...(ha-ha...stiu ca ati fi vrut sa scriu sexy si rea....dar eu sunt buna...:D)  
Online


3 poze
(1 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 13:31
Rating      din 332 voturi.

Femeie caută Bărbat, 28 de ani, Navodari , Romania
super nebuna 
Online


1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 13:31
Rating      din 358 voturi.

Femeie caută Bărbat, 36 de ani, Medgidia , Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 13:28
Rating      din 0 voturi.

Femeie caută Bărbat, 24 de ani, Constanta, Romania
Pe net??!!Un milion de poze asociate cu un mil de personalitati. Multa falsitate...mult dezinteres... si intotdeauna tendinta de a arata dezinteres fata de viata si fata de tine insuti... cateva ore pe sapt in care te minti in fata... iti negi propria-ti viata si iti cauti refugiu intr-un vis sperand sa gasesti pe cineva care sa te completeze...Te refugiezi pe net intr-o lume plina de iluzii unde unii sunt mai buni decat altii incercand sa-ti ghiceasca si sa-ti alimenteze visul pana a te deziluziona cu sentimentul si sugestia ca intotdeauna tu esti de vina si ei nu. Vezi o poza, un profil si incerci timid sa descoperi ceea ce poate fi un vis ce devine realitate sau de cele mai multe ori inca o lectie de viata. Dar si ptr asta trebuie curaj, mai ales dupa o dezamagire. Caut pe cineva care sa ma completeze sau pe cineva, macar, binevoitor ptr care viata, in general, nu este o batalie de orgolii, ci teluri si vise comune. 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 13:13
Rating      din 321 voturi.

Femeie caută Bărbat, 26 de ani, Constanta, Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 13:07
Rating      din 290 voturi.

Bărbat caută Femeie, 32 de ani, Constanta, Romania
ramane sa descoperiti...  
Online


1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 13:00
Rating      din 25 voturi.

Femeie caută Femeie, 29 de ani, Constanta, Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 13:00
Rating      din 1 voturi.

Femeie caută Bărbat, 29 de ani, Constanta, Romania
Unica in felul meu...Sunt aici pt.a cunoaste pers.de calitate,mature si echilibrate,capabile sa faca fata oricarui tip de subiect!Sunt genul de pers.care se pliktiseste repede de orice,tocmai de aceea este nevoie mereu de ceva NOU pt.a-mi atrage atentia...Ma pliktisesc pers.comune,pers.care nu-mi spun absolut nimik..Tin sa precizez ca nu sunt pe acest site pt.a gasi ceva anume!Totusi,daca,crezi ca te ,,incadrezi cerintelor''si vrei sa ma cunosti mai bine astept un semn!! 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 12:39
Rating      din 17 voturi.

Femeie caută Bărbat, 34 de ani, Cernavoda, Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 12:33
Rating      din 2 voturi.

Tags : Romania 
Caută rapid
Sunt
Caut
Tara
Judeţ
Oras
Intre si
Relatie
Doar cu poză
Doar online (acum 318 membri)


Nudul zilei


Statistici
Membri: 162620
Poze: 65796
Mesaje: 1186622
Membri online: 318
Vizitatori: 1367
In camera de chat: 8
Inca o vara fierbinteUn hotel de 6 steleDorinte impliniteSexul dimineata si exercitiile de inviorarePaturile din caminMatrimoniale SuceavaInvita prieteniMancam romaneste si… bem la felVai ce sarpe mare!Matrimoniale Constanta
  Online:1367 vizitatori (318 membri - vezi lista lor)
Acest site de matrimoniale, relatii, prietenii contine imagini si text protejate prin legea drepturilor de autor! Toate drepturile rezervate! © 2007 PATIMI.RO
4.129