RomânăEnglish
  PRIMA PAGINĂ CONTUL MEU CĂUTARE LISTĂ USERI INVITĂ TOP PATIMI MESAJE AJUTOR CHAT FORUM CONT NOU    
Logare membri
Username:
Parola:
Retine datele
Cont nou...
Parola pierdută...

Chat
.Dy_Diamond.: nu ma contrazice , ca asa e ...scrii cateva cuvinte pe care nici tu nu le intelegi si te dai mare amuzant
.Dy_Diamond.: tu scrii , tu razi
Vitoria_Lipan: Oarecum....da
Vitoria_Lipan: Intelesul cuvintelor mele este coreeana ce n-o inteleg multi. Capisco?
.Dy_Diamond.: pai da ..prostul rade ...ca asa e "setat "

Forum
Adelina_: Multumesc ! :) »
: "La multi ani !", ~Irina~ »
.nevermind.: Bârfa. Stigmatul propriilor neajunsuri. (fragmente de articol, de pe blog - "Jurnalul unui infidel") "[...]Pot spune că sunt un norocos. Genetic sunt structurat să-mi pese foarte rar. Şi niciodată de bârfele care izvorăsc din micimea şi frustrările unora din jur. Atâta timp cât vorbele nu-mi produc daune palpabile, am lăsat libertatea oamenilor să inventeze poveşti cu şi despre mine, iar eu mi-am văzut de viaţă nederanjat.[...]" "[...]Sunt prost. Recunosc. Am încercat uneori să acord circumstanţe atenuante, atunci când aflam diverse lucruri spuse despre mine de către oameni la care nu mă aşteptam, am încercat să înțeleg, să justific aceste porniri, să le opresc sau să le diminuez. Dar, exact ca în cazul femeilor, cu cât încerci să înţelegi mai mult despre ceea ce-i determină pe oameni să spună răutăţi despre oamenii apropiaţi lor, cu atât înţelegi mai puţin. Singurul mod în care poţi dispărea din vizorul producătorilor de vorbe, este să fii mic, anost, cuminte, să te supui regulilor gloatei, să nu deranjezi, să nu tulburi, să nu respiri sau să fii mort. Şi poate nici atunci. Concluzia la care am ajuns după atâția ani de stat într-o mlaştină de bârfe, este că orice ai face, acest impuls mărunt şi mizerabil al unora dintre semenii noştri, nu-l vei putea eradica niciodată. Aşa că, ignoră tot ceea ce spune despre tine, lasă nepăsarea ta să-i obosească şi trăieşte-ţi viaţa exact aşa cum simţi tu s-o faci. Pentru că reversul medaliei este că dacă vei fi afectat de vorbele auzite despre tine, vei trăi după regulile lor, vei face lucrurile pe care ei le vor şi vei ajunge să trăieşti viaţa pe care cei care te bârfesc şi-o doresc pentru tine. Şi nu va fi una bună.[...]" »
.nevermind.: Propuneri pentru DEX - (scris de Irina Binder - 28 august 2014) " Dacă tot ne adaptăm noului, modernului și unei societăți din ce în ce mai pestrițe, am câteva propuneri de cuvinte noi pentru DEX: preocupac = persoană preocupată obsesiv de viaţa şi de persoana oricui în afară de propria viaţă şi propria persoană. Aceste persoane trăiesc mai mai mult poveştile altora decât propriile poveşti. Preocupacii suferă de obicei de boli precum: curiozitate morbidă, invidie, mania persecuţiei şi ipocrizie. comentac = persoană care debitează enormităţi; care simte nevoia să îşi dea cu părerea oricând, despre orice şi despre oricine, convinsă că deţine adevărul absolut şi o inteligenţă unică, superioară care să-i permită să dezbată subiecte despre care habar nu are pândac = persoană care, neavând şansa să vadă lucrurile din interiorul vieţii tale, pândeşte totul din afară, prin crăpăturile ferestrelor sau pe gaura cheii răspândac = persoană cu o plăcere maladivă pentru bârfă, avidă după informaţii (de obicei negative) pe care le răspândeşte tuturor, denaturând realitatea şi dând o altă amploare faptelor. În lipsă de informaţii concrete aceasta îşi completează deficitul cu scorneli. Scopul şi intenţiile răspândacilor sunt, de obicei, defăimarea persoanelor pe care nu le agreează. Alte propuneri? J " »
cam: Nevermind , eu cred ca ar trebui ca inainte de a multumi administratorului si operatorilor pentru ceea ce tu numesti '' insolenta'' lor si care in opinia ta ar fi cauza existentei pe pagina de chat a unei asemenea teme, sa multumesti majoritatii userilor prezenti ieri pe chat pentru faptul ca au votat , cu mare entuziasm, tocmai aceasta tema din cele trei teme propuse , in scopul ca astazi aceasta tema'' de o promiscuitate dezolanta - se lafaie linistita pe "main-chat" - ca la ea acasa. '' »


Rezultatul căutării: 693 persoane găsite.


Femeie caută Bărbat, 39 de ani, Tismana , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 19:29
Rating      din 8 voturi.

Femeie caută Bărbat, 32 de ani, Rovinari , Romania
........nimeni nu e perfect...si nu putem ca toti sa avem aceleasi gusturi, ele nu se discuta....... 
Offline

1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 17:15
Rating      din 280 voturi.

Femeie caută Bărbat, 33 de ani, Târgu Jiu , Romania
sunt o persoana fff deschisa,imi place f mult sa comunic cu oamenii,pot sa si ascult si pot sa si dau sfaturi daca e nevoie,dar un sfat e bine primit intotdeauna.imi plac mult plimbarile prin aer liber,sunt mai romantica de felul meu,si sunt ffffff vorbareata.dar nu moara stricata,stiu si cand sa ma opresc.sunt de altfel si REBELA.IMI PLACE SA IMI ASUM UNELE RISCURI.VREAU SA CUNOSC TOT CE E NOU.NU IMI PLACE SA FAC ACELEASI LUCRURI ZI DE ZI. 
Offline

8 poze
(5 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 16:21
Rating      din 477 voturi.

Femeie caută Bărbat, 46 de ani, Târgu Jiu , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 14:58
Rating      din 2 voturi.

Femeie caută Bărbat, 23 de ani, Târgu Jiu , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 13:17
Rating      din 5 voturi.

Femeie caută Femeie, 44 de ani, Țicleni , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 12:38
Rating      din 2 voturi.

Femeie caută Bărbat, 32 de ani, Târgu Jiu , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 10:52
Rating      din 2 voturi.

Femeie caută Bărbat, 39 de ani, Rovinari , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 10:15
Rating      din 1 voturi.

Femeie caută Bărbat, 24 de ani, Târgu Jiu , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 03:24
Rating      din 10 voturi.

Femeie caută Bărbat, 32 de ani, Târgu Jiu , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 01:56
Rating      din 6 voturi.

Tags : Romania 
Caută rapid
Sunt
Caut
Tara
Judeţ
Oras
Intre si
Relatie
Doar cu poză
Doar online (acum 252 membri)


Nudul zilei


Statistici
Membri: 158138
Poze: 65115
Mesaje: 860119
Membri online: 252
Vizitatori: 1200
In camera de chat: 10
Matrimoniale BihorSens unicAsa ramai fara serviciuEscort cauta BarbatMatrimoniale SuceavaPerfectiunePriviri rautacioaseMatrimoniale ValceaMatrimoniale Ploiesti RomaniaMaleabilitate
  Online:1200 vizitatori (252 membri - vezi lista lor)
Acest site de matrimoniale, relatii, prietenii contine imagini si text protejate prin legea drepturilor de autor! Toate drepturile rezervate! © 2007 PATIMI.RO
1.357