RomânăEnglish
  PRIMA PAGINĂ CONTUL MEU CĂUTARE LISTĂ USERI INVITĂ TOP PATIMI MESAJE AJUTOR CHAT FORUM CONT NOU    
Logare membri
Username:
Parola:
Retine datele
Cont nou...
Parola pierdută...


Forum
.stormshadow.: Bârfa. Stigmatul propriilor neajunsuri. (fragmente de articol, de pe blog - "Jurnalul unui infidel") "[...]Pot spune că sunt un norocos. Genetic sunt structurat să-mi pese foarte rar. Şi niciodată de bârfele care izvorăsc din micimea şi frustrările unora din jur. Atâta timp cât vorbele nu-mi produc daune palpabile, am lăsat libertatea oamenilor să inventeze poveşti cu şi despre mine, iar eu mi-am văzut de viaţă nederanjat.[...]" "[...]Sunt prost. Recunosc. Am încercat uneori să acord circumstanţe atenuante, atunci când aflam diverse lucruri spuse despre mine de către oameni la care nu mă aşteptam, am încercat să înțeleg, să justific aceste porniri, să le opresc sau să le diminuez. Dar, exact ca în cazul femeilor, cu cât încerci să înţelegi mai mult despre ceea ce-i determină pe oameni să spună răutăţi despre oamenii apropiaţi lor, cu atât înţelegi mai puţin. Singurul mod în care poţi dispărea din vizorul producătorilor de vorbe, este să fii mic, anost, cuminte, să te supui regulilor gloatei, să nu deranjezi, să nu tulburi, să nu respiri sau să fii mort. Şi poate nici atunci. Concluzia la care am ajuns după atâția ani de stat într-o mlaştină de bârfe, este că orice ai face, acest impuls mărunt şi mizerabil al unora dintre semenii noştri, nu-l vei putea eradica niciodată. Aşa că, ignoră tot ceea ce spune despre tine, lasă nepăsarea ta să-i obosească şi trăieşte-ţi viaţa exact aşa cum simţi tu s-o faci. Pentru că reversul medaliei este că dacă vei fi afectat de vorbele auzite despre tine, vei trăi după regulile lor, vei face lucrurile pe care ei le vor şi vei ajunge să trăieşti viaţa pe care cei care te bârfesc şi-o doresc pentru tine. Şi nu va fi una bună.[...]" »
.stormshadow.: Propuneri pentru DEX - (scris de Irina Binder - 28 august 2014) " Dacă tot ne adaptăm noului, modernului și unei societăți din ce în ce mai pestrițe, am câteva propuneri de cuvinte noi pentru DEX: preocupac = persoană preocupată obsesiv de viaţa şi de persoana oricui în afară de propria viaţă şi propria persoană. Aceste persoane trăiesc mai mai mult poveştile altora decât propriile poveşti. Preocupacii suferă de obicei de boli precum: curiozitate morbidă, invidie, mania persecuţiei şi ipocrizie. comentac = persoană care debitează enormităţi; care simte nevoia să îşi dea cu părerea oricând, despre orice şi despre oricine, convinsă că deţine adevărul absolut şi o inteligenţă unică, superioară care să-i permită să dezbată subiecte despre care habar nu are pândac = persoană care, neavând şansa să vadă lucrurile din interiorul vieţii tale, pândeşte totul din afară, prin crăpăturile ferestrelor sau pe gaura cheii răspândac = persoană cu o plăcere maladivă pentru bârfă, avidă după informaţii (de obicei negative) pe care le răspândeşte tuturor, denaturând realitatea şi dând o altă amploare faptelor. În lipsă de informaţii concrete aceasta îşi completează deficitul cu scorneli. Scopul şi intenţiile răspândacilor sunt, de obicei, defăimarea persoanelor pe care nu le agreează. Alte propuneri? J " »
cam: Nevermind , eu cred ca ar trebui ca inainte de a multumi administratorului si operatorilor pentru ceea ce tu numesti '' insolenta'' lor si care in opinia ta ar fi cauza existentei pe pagina de chat a unei asemenea teme, sa multumesti majoritatii userilor prezenti ieri pe chat pentru faptul ca au votat , cu mare entuziasm, tocmai aceasta tema din cele trei teme propuse , in scopul ca astazi aceasta tema'' de o promiscuitate dezolanta - se lafaie linistita pe "main-chat" - ca la ea acasa. '' »
.stormshadow.: Azi, 04.09.2014, o tema de o promiscuitate dezolanta - se lafaie linistita pe "main-chat" - ca la ea acasa. Multumim, asadar, admin si operatori - pentru minunatele vorbe asezate pe frontispiciu. Si pentru faptul ca datorita insolentei voastre - raman doar niste vorbe frumoase. " Nu este permis limbajul pervers, lipsit de etica bunului simt. " Capitolul practica - mai poate fi imbunatatit. »
1petre1981: Ai dreptate crismo chiar vrea sa se reorienteze profesional (este educatoare in prezent), vrea sa face niste cursuri dar nu stie ce i s-ar potrivi. O inteleg ca e un domeniu de activitate stresant insa noi discutam despre asta, si chiar o sprijin. Ce nu ninteleg sunt unele idei fixe pe care le are, nu e prea maleabila :) in pat »


Rezultatul căutării: 1453 persoane găsite.


Femeie caută Bărbat, 28 de ani, Sibiu , Romania
sunt sociabila,romantica,senzuala si copilaroasa, partenerul ideal e cel kre ma sustine si ma incurajeaza in tot ceea ce fac 
Online


3 poze
(1 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 02:56
Rating      din 649 voturi.

Femeie caută Bărbat, 55 de ani, Mediaș , Romania
 
Online


0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 02:53
Rating      din 0 voturi.

Bărbat caută Femeie, 22 de ani, Sibiu , Romania
 
Online


2 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 02:06
Rating      din 0 voturi.

Femeie caută Bărbat, 26 de ani, Tălmaciu , Romania
ESENTLE TARI SE TIN IN STICLUTE MICI:p  
Online


1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 01:40
Rating      din 213 voturi.

Femeie caută Bărbat, 24 de ani, Sibiu , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Azi, ora 00:51
Rating      din 0 voturi.

Bărbat caută Femeie, 42 de ani, Mediaș , Romania
nu-imi place sa ma desciu singur ptr ca asi vorbi doar de bine si binenteles ca am si calitati bune dar si rele, nu v-am putut contacta pentru ca de la inceputul lunii februarie am plecat la munca in Germania. 
Offline

3 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Azi, ora 00:28
Rating      din 2 voturi.

Femeie caută Bărbat, 25 de ani, Sibiu , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Ieri, ora 23:44
Rating      din 0 voturi.

Bărbat caută Femeie, 42 de ani, Sibiu , Romania
cauta-ma si vei afla mai multe despre mine!!!!pupyk 
Offline

2 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Ieri, ora 22:50
Rating      din 128 voturi.

Femeie caută Bărbat, 24 de ani, Dumbrăveni , Romania
 
Offline

0 poze

Ultima conectare:
Ieri, ora 22:37
Rating      din 0 voturi.

Bărbat caută Femeie, 43 de ani, Sibiu , Romania
UN OM TENACE OPTIMIST ȘI DORESC SA MERG INAINTE . . .  
Offline

1 poze
(0 private)


Ultima conectare:
Ieri, ora 22:24
Rating      din 0 voturi.

Tags : Romania 
Caută rapid
Sunt
Caut
Tara
Judeţ
Oras
Intre si
Relatie
Doar cu poză
Doar online (acum 107 membri)


Nudul zilei


Statistici
Membri: 157675
Poze: 65013
Mesaje: 1152098
Membri online: 107
Vizitatori: 1745
In camera de chat: 2
Muzica ne dezbracaUnde mergem vara asta?Legenda fluturelui albSingurica, singurica ?Arta modelarii feminineMatrimoniale BotosaniNoile draperii NudConceptMatrimoniale Bacau RomaniaLa prima oraMatrimoniale Cluj-Napoca Romania
  Online:1745 vizitatori (107 membri - vezi lista lor)
Acest site de matrimoniale, relatii, prietenii contine imagini si text protejate prin legea drepturilor de autor! Toate drepturile rezervate! © 2007 PATIMI.RO
1.680